Kontakt

Logo Frode stjerner

Om du har råd og tips angående ting du ønsker jeg kan ta opp på denne bloggen, føl deg fri til å ta kontakt. Jeg holder også kurs og foredrag for ledelse og ansatte i barnehager, skoler og i helsetjenesten. Jeg kurser også frivillige og humanitære organisasjoner og bedrifter om forebyggende og helsefremmende arbeid.

Kontaktinfo

6 Comments

 1. Lisa

  Hei,
  Jeg synes du har en flott hjemmeside og jeg ville bare si takk for at du deler av din historie, det gjør det lettere for mange som er i samme situasjon – som meg selv. Det er en hard reise å komme seg ut av generasjoner med omsorgssvikt. Jeg synes det skulle vært støttegruppe for «sånne som oss». Et sted man kunne møtt folk og få bekrefta seg sjøl.

  • Kjære Lisa Marie,

   Hjertelig tusen takk for gode kommentarer. Jeg ser av besøkstallene og tilbakemelding på e-post at mange av de som har overlevd omsorgssvikt, vold og overgrep har et behov for å kommunisere med andre som har opplevd det samme.

   Det finnes mange støttegrupper, men kanskje ikke en for «sånne som oss» riktig ennå. Jeg er enig i at behovet er der, og at vi kanskje burde gjøre noe med det…

   Gode ønsker fra meg.
   Frode

  • Hei Beate,

   Ja, jeg har hørt om begrepene. Jeg er stadig i kontakt med mennesker som blir både seksuelt og følelsesmessig utnyttet av sine foreldre eller av andre i familien. Dette oppleves selvsagt som svært skamfullt og vanskelig.

   Jeg henviser som regel mennesker med slike erfaringer til støttesentrene mot incest og seksuelle overgrep. De skal ha god kompetanse på fagfeltet. For barn og unge tenker jeg at Statens Barnehus blir riktig adresse.

   Mvh,
   Frode

 2. Steve

  Hei,
  Tilbyr du annonseplass (eller sponset artikkel) på frodefredriksen.no ?
  Hvis svaret er ja, hvor mye koster det?
  Jeg kan betale med PayPal eller med kredittkort, så lenge prisen er rimelig.

  Takk
  Steve
  DCZ Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *